۷۵ درصد اراضی آبی همدان زیر پوشش آبیاری نوین قرار گرفته است

به گزارش غرب ایران ، امیر لاهوتیان مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه پروژه‌های آب و خاک در استان همدان گستره وسیعی دارد، اظهار کرد: عمده فعالیت بخش آب و خاک جهاد کشاورزی، تجهیز و نوسازی، سدهای خاکی، آب بندان، زه کشی، احیا و مرمت قنوات و اجرای سامانه نوین آبیاری است.

لاهوتیان با اشاره به اینکه در سطح کشور از ۸ و نیم میلیون اراضی آبی کشاورزی در سطح ۴۹۰ هزار هکتار سامانه نوین اجرا شده که ۲۹ درصد را شامل می‌شود، افزود: از ۲۰۰ هکتار اراضی آبی استان همدان در سطح ۱۵۵ هزار هکتار آبیاری نوین اجرا شده که ۷۵ درصد اراضی آبی را شامل می‌شود.

وی بیان کرد: در استان همدان در سطح ۱۰ هزار و ۱۰۰ هکتار آبیاری قطره‌ای و تیپ، ۱۱ هزار و ۱۸۶ هکتار آبیاری کم فشار و بقیه بارانی اجرا شده است.

مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه میزان یارانه و کمک بلاعوض دولت برای آبیاری قطره‌ای ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر هکتار است، افزود: یارانه و کمک بلاعوض برای آبیاری کم فشار ۷ میلیون تومان و برای آبیاری بارانی ۱۲ میلیون و نیم میلیون تومان به ازای یک هکتار است.

وی ادامه داد: به دلیل سیل سال گذشته قنوات، کانال و جاده بین مزارع آسیب دید و برای نخستین بار هم از محل استانی و هم از اعتبارات ملی به این حوزه کمک شده است.

لاهوتیان با اشاره به اینکه از سه هزار و ۷۰۰ رشته قنات استان همدان دو هزار و ۴۷۳ رشته قنات فعال هستند، افزود: ۳۲۱ پروژه از محل اعتبار مدیریت بحران به مبلغ ۲۲ میلیار د تومان به مناقصه برده خواهد شد.

 

انتهای پیام/م م

درباره‌ی خبرنگار1

همچنین ببینید

فراخوان سی‌یکمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد

غرب ایران - فراخوان سی‌یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان به دبیری مرضیه برومند با شعار «حال خوب بچه‌های امروز، حال خوب ایران فرداست» منتشر شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *