هزار و ۵۳۰ فرصت شغلی برای مددجویان کمیته امداد همدان ایجاد شد

غرب ایران- مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) همدان گفت: هزار و ۵۳۰ فرصت شغلی با تخصیص ۲ هزار و ۹۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی در ۹ ماه امسال برای مددجویان زیر پوشش این نهاد در استان ایجاد شده است.

سیدحسن نعمتی توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های تحت حمایت را یکی از اهداف کمیته امداد برشمرد و اظهار کرد: ۱۹۰ میلیارد ریال از این تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال از منابع امدادی و مابقی از منابع بانکی بوده است که به مددجویان مستعد و نیازمندان واجد شرایط در راستای کمک به توانمندسازی آنان پرداخت شد.

وی ادامه داد: در راستای حمایت از اشتغال‌زایی و کاهش بیکاری با پرداخت این میزان تسهیلات برای هزار و ۵۳۰ نفر به صورت مستقیم در بخش های مختلف از جمله دامپروری، حمل و نقل، خیاطی، صنایع دستی و فرش بافی در ۹ ماهه امسال اشتغال ایجاد شد که ۹۱۷ نفر از این افراد بانوان بوده اند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان گفت: ۷۶۰ مورد از اشتغال ایجاد شده در شهرها و مابقی در روستاهای استان بوده است.

نعمتی اظهار کرد: اشتغالزایی و کمک به خودکفایی مددجویان از اولویت‌های این نهاد است و این اقدامات همت و عزم جدی در راستای ایجاد اشتغال و بهبود معیشت خانواده‌های مددجویان زیرپوشش را نشان می دهد.

بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، ۶۰ هزار خانواده نیازمند شامل ۱۱۲ هزار نفر به صورت مستمر از کمیته امداد امام خمینی (ره) استان همدان خدمات دریافت می کنند.

استان همدان حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

درباره‌ی خبرنگار2

همچنین ببینید

۱۴۰ بنای تاریخی در کشور آسیب دید/ ورود به مرحله راهبردی مرمت

غرب ایران -مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۴۰ بنا و محوطه تاریخی در فهرست ابنیه آسیب‌دیده ثبت شده‌ است، گفت: از تثبیت اضطراری عبور کردیم و وارد مرحله راهبردی مرمت شدیم.