نماز عید سعید قربان در همدان برگزار شد

غرب ایران – نماز عید سعید قربان با حضور مردم مومن و جمعی از مسئولان استانی در فضای معنوی و پرشکوه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران،این آیین معنوی با حضور گسترده مردم در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد و جلوه‌ای از وحدت، ایمان و همدلی مردم استان را به نمایش گذاشت.

امام جمعه موقت همدان گفت: عید بزرگ قربان بهترین فرصت برای صله رحم و ایجاد فضایی شاد و پرشور در بین خانواده ، دوستان و خویشاوندان است.

 حجت‌الاسلام سیدحسن فاضلیان صبح جمعه در خطبه‌های نماز عید سعید قربان در جمع نمازگزاران در حسینیه امام خمینی(ره) همدان با بیان اینکه ید قربان روز عبادت و بندگی است که باید از لحظات آن برای قرب الهی و آمرزش گناهان بهره برد گفت: برای داشتن جامعه ای سالم و به دور از تنش و کاهش آسیب های اجتماعی باید به تحکیم بنیان خانواده توجه ویژه داشت.

وی عنوان کرد: خدمت به خلق خدا و کمک به نیازمندان یکی از راه‌های نزدیکی به پروردگار است و این عید فرصت مناسبی برای کمک به نیازمندان و صله رحم است.

فاضلیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی و قیام ۱۵ خرداد نیز گفت: امام راحل در سخت‌ترین شرایط و با دارا بودن روحیه امید با رهبری حکیمانه خود امید را در دل‌های مردم دنیا زنده کرد و با دید مثبت، خودباوری، شجاعت و با اتکا به خداوند متعال و نیروی مردمی باعث پیروزی انقلاب اسلامی شدند.

در حاشیه این مراسم، استاندار همدان با اقشار مختلف مردم گفت‌وگو و از نزدیک در جریان مسائل و دغدغه‌های آنان قرار گرفت.

انتهای پیام/ف

درباره‌ی خبرنگار3

همچنین ببینید

۱۴۰ بنای تاریخی در کشور آسیب دید/ ورود به مرحله راهبردی مرمت

غرب ایران -مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۴۰ بنا و محوطه تاریخی در فهرست ابنیه آسیب‌دیده ثبت شده‌ است، گفت: از تثبیت اضطراری عبور کردیم و وارد مرحله راهبردی مرمت شدیم.