دو ومیدانی و همگانی هیئت‌های ورزشی برتر همدان شدند

غرب ایران -معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان همدان گفت: براساس ارزیابی‌های صورت‌گرفته کارشناسان خبره ورزش، رشته‌های دو و میدانی و همگانی به‌عنوان هیئت‌های ورزشی برتر این استان معرفی شدند.

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛  علی ضمیری‌کامل در نشست با هیئت‌های ورزشی همدان اظهار کرد: این ارزشیابی براساس عملکرد سال گذشته هیئت‌های ورزشی انجام شده و همه ساله در این ماه اعلام می‌شود.

وی اضافه کرد: بر این اساس هیئت‌های دو ومیدانی و همگانی در بین ۵۲ هیئت ورزشی عنوان برتر در دو حوزه قهرمانی و همگانی را کسب کردند.

معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان همدان بیان کرد: این ارزیابی در دو بخش همگانی و قهرمانی صورت گرفت که در بخش همگانی به ترتیب هیئت ورزش همگانی، روستایی و بازی‌های بومی و محلی و ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

ضمیری‌کامل خاطرنشان کرد: همچنین در جمع‌بندی برترین هیئت‌های ورزشی همدان در بخش قهرمانی، دو و میدانی به‌عنوان نخست دست یافت و هیئت‌های کاراته، فوتبال، دوچرخه‌سواری، والیبال، کشتی، نابینایان و کم بینایان، جودو، ناشنوایان و ژیمناستیک به ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

وی تعداد بیمه ورزشی سازمان‌یافته هیئت‌ها در بخش روستایی، اعزام و میزبانی رقابت‌ها و جشنواره‌های بین‌المللی و قهرمانی کشور، ورزش همگانی و روستایی و نتایج به‌دست آمده، برگزاری همایش‌های ورزش همگانی در سطح استان، میزبانی کنگره‌ها و سمینارهای علمی ورزشی استانی و کشوری، انجام دوره‌ها و کارگاه‌های علمی، آموزشی و ورزشی در سطح استان و وضعیت کلاس‌های آموزشی ارتقای مربیگری و داوری را از دیگر ملاک‌های ارزیابی عنوان کرد.

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان همدان خاطرنشان کرد: ارزیابی هیئت‌های ورزشی بر اساس تعداد دعوت شده و برگزیده تیم‌های ملی، تعداد ورزشکاران سازمان یافته، وضعیت تیم‌های حاضر در لیگ‌های کشوری و عملکرد آن‌ها، شرایط میزبانی رقابت‌های قهرمانی کشور و نتایج تیمی و انفرادی کسب شده، وضعیت اعزام تیم به پیکارهای قهرمانی کشور و نتایج تیمی و انفرادی کسب شده است.

ضمیری‌کامل یادآور شد: ملاک ما در ارزیابی ارائه عملکرد و فرم‌های ۲۴ بوده و اگر هیئتی عملکرد خود را ارائه ندهد قطع به یقین در این ارزیابی قرار نمی‌گیرد.

درباره‌ی خبرنگار3

همچنین ببینید

ارتقای ایمنی جاده های همدان با بهسازی و روکش آسفالت ۴۵۰ کیلومتر از راه‌ها

غرب ایران - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان گفت: طی پنج ماهه امسال ۶۳۰ کیلومتر از راه های استان خط کشی و ۴۵۰ کیلومتر نیز بهسازی و روکش آسفالت شد.