متوسط برداشت سیب‌زمینی از مزارع استان ۳۴ تا ۴۰ تن در هر هکتار است
متوسط برداشت سیب‌زمینی از مزارع استان ۳۴ تا ۴۰ تن در هر هکتار است

غرب ایران - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: با وجود بحران خشکسالی و کم آبی، یک پنجم سیب زمینی کشور در همدان تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری غرب ایران؛ منصور رضوانی جلال افزود: متوسط برداشت سیب‌زمینی از مزارع استان همدان ۳۴ تا ۴۰ تن در هر هکتار است و یک پنجم سیب زمینی کشور در همدان تولید می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از آغاز برداشت سیب زمینی تابستانه در ۲۰ هزار هکتار از مزارع استان خبر داد.

وی اضافه کرد: با توجه به حجم بالای تولید سیب زمینی در استان و نیاز به استفاده بهینه از این محصول راهبردی، در کنار بحث تولید، تقویت و گسترش سه بخش دیگر شامل سردخانه ها، صنایع تبدیلی و صادرات نیز مورد توجه سازمان جهاد کشاورزی همدان قرار دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، پیک برداشت سیب‌زمینی تابستانه را مردادماه عنوان کرد و افزود: بیشترین میزان برداشت سیب‌زمینی پاییزه نیز در مهرماه انجام می‌شود.

منصور رضوانی جلال با بیان اینکه پارسال ۲۸ هزار و ۸۰ هکتار سیب‌زمینی در مزارع استان همدان کشت و ۹۱۳ هزار تن سیب زمینی برداشت شد، افزود: ۱۰۰ درصد مزارع سیب زمینی استان همدان مکانیزه و ۹۵ درصد سطح این مزارع مجهز به سیستم آبیاری تحت فشار است.

 

انتهای خبر / ب