غرب ایران – با همکاری دو شرکت مخابرات و شرکت فناپ، ۲۹۸ کیلومتر حفاری فیبر نوری در استان انجام شده است و بیش از سه هزار مشترک به شبکه فیبر نوری استان همدان متصل شدهاند.
به گزارش پایگاه خبری غرب ایران،مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان همدان از اجرای ۲۹۸ کیلومتر فیبر نوری در استان همدان خبر داد و ابراز کرد: شرکت فناپ با ۲۰۵ کیلومتر حفاری فیبر نوری تعداد ۱۳۹ مشترک فیبر را به شبکه اینترنت پُرسرعت متصل کرده است.
عباس صادقی پوریانی گفت: توسط شرکت مخابرات منطقه همدان با ۹۳ کیلومتر حفاری جدید فیبر نوری، تعداد سه هزار و ۹۰۵ مشترک از نعمت اینترنت پُرسرعت بهرهمند شدهاند.
صادقی پوریانی در پایان سخنانش تصریح کرد: شرکت فناپ تعهد پوشش ۱۲۶ هزار و ۴۴۷ خانوار و شرکت مخابرات تعهد پوشش ۴۳ هزار و ۳۳۰ خانوار در سال ۱۴۰۴ را دارند. پوشش به معنی حضور فیبر نوری در ۳۰۰ متری خانوارها است که با درخواست ایشان اتصال انجام میشود.