غرب ایران – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اشاره به اینکه آبفای همدان ۱۴۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات دولتی بهرهمند شد، گفت: حدود ۱۵۰ هزار نفر و ۴۵ هزار خانوار از خدمات این پروژه و تأمین آب شرب پایدار بهرهمند شدند.
به گزارش پایگاه خبری غرب ایران،فرهاد بختیاریفر با بیان اینکه ۸۰۳ روستا و کلیه شهرهای استان زیرپوشش خدمان آبفای همدان هستند، اظهار کرد: درصد بهره مندی آب شرب در شهرهای همدان ۹۹٫۸ درصد در استان همدان است که حدود ۱۰۰ درصد مردم در شهرهای استان از نعمت آب آشامیدنی سالم برخوردار هستند و این میزان در روستاها ۸۵ درصد است، همچنین در بخش فاضلاب نیز درصد بهرهمندی مشترکان حدود ۷۸ درصد است که نسبت به متوسط کشوری رقم خوبی است.
وی بیان کرد: از اقدامات شاخص دولت سیزدهم برای تأمین آب شرب همدان پروژه انتقال آب از تالوار به همدان بود که سالها دچار رخوت شده بود و در دولت سیزدهم با وجود بحران کمآبی در مدت زمانی کمتر از یکسال به انجام رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با بیان اینکه ۷۰درصد کاهش بارندگی را در سالهای آبی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ در همدان داشتیم افزود: این میزان کاهش اثر مستقیم بر کاهش روانآبها و کاهش حجم آب در سد اکباتان داشت و حدود ۸۰ درصد شهر همدان دچار قطعیهای طولانی مدت شده بودند که کار جهادی در زمینه انتقال آب انجام شد.
بختیاریفر عنوان کرد: در شهرهای استان مشکلی از نظر تأمین آب وجود ندارد و موضوع پایداری آب شرب در شهرها تضمین شده است و در طول سه سال بیش از ۹۶ حلقه چاه حفاری کردیم و این تعداد برای تأمین آب شرب شهرها و روستاها نقش مهمی داشت.
وی اعلام کرد: امسال حدود ۱٫۵ الی دو درجه هوای همدان گرمتر بود ولی با اقداماتی که در راستای پایدارسازی شبکه توزیع و تأمین آب انجام شده بود مشکلات کمتری داشتیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان بیان کرد: در روستاها نیز توجه ویژه ای به تأمین آب شرب انجام گرفت و تدبیر وزیر نیرو در جهاد آبرسانی را داشتیم که در این راستا با مشارکت قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی(ع) از سال ۱۴۰۰ قراردادی برای آبرسانی به ۱۶۰ روستا با۵۰۹ میلیارد تومان منعقد شد و اکنون حدود ۸۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
بختیاری فر با بیان اینکه در این طرح جهادی جزو پنج استان نخست کشور قرار داریم افزود: حدود ۱۵۰ هزار نفر و ۴۵ هزار خانوار از خدمات این پروژه و تأمین آب شرب پایدار بهرهمند شدند.
وی اظهار کرد: در طول دوره سه ساله حدوداً ۱۴۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات دولتی بهرهمند بودیم که در بخش آب و فاضلاب هزینه شده است و از این میزان حدود هزار میلیارد از محل اعتبارات ملی و ۴۰۰ میلیارد نیز از محل اعتبارات استانی تأمین شد.
انتهای پیام/ ن